Recreatiesportvereniging Souplesse SilvoldeRecreatiesportvereniging Souplesse Silvolde

Lid worden

Het besluit om lid te worden van een vereniging is niet altijd eenvoudig. Is de groep die ik op het oog heb wel de juiste groep of vindt mijn zoon of dochter het wel leuk? Dit begrijpen wij en daarom biedt de vereniging kosteloos drie proeflessen aan.

Door gewoon mee te doen kom je er het beste achter of het een goede keuze is. Natuurlijk kan ook onze leiding helpen met alle vragen die je misschien hebt. Kortom, de deur staat open! Daarna is het een kwestie van de knoop doorhakken en een aanmeldingsformulier invullen. 

Het aanmeldingsformulier is te verkrijgen bij de leiding. Hierop kunt u uw gegevens invullen. Het ingevulde formulier levert u weer in bij onze leiding. Zij zullen het groepsnummer invullen en een ook handtekening zetten. Daarna wordt het formulier in de brievenbus in de gymzaal gedaan. Deze wordt elk kwartaal door de ledenadministratie geopend en de formulieren zullen dan wordt verwerkt. 

 

JEUGDSPORTFONDS EN CULTUUR

Alle kinderen binnen de gemeente Oude IJsselstreek moeten kunnen meedoen aan sport of cultuur, niemand buitenspel! Vaak betalen ouders deze activiteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland bij te springen. Hieronder is de link naar de website te vinden die u hierbij verder kan helpen.

https://jeugdfondssportencultuur.nl/wp-content/uploads/2018/06/Spelregels-Oude-IJsselstreek_-JFSC.pdf