Recreatiesportvereniging Souplesse SilvoldeRecreatiesportvereniging Souplesse Silvolde

Nieuws

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van al het nieuws, ook kunt u ons op onze facebookpagina volgen @recreatiesportverenigingsouplessesilvolde om op te hoogte te blijven van al het nieuws.

 

Sponsorkliks

 
 
 
 
 
 
 
16 oktober 2020 
 

Zoals bekend zitten we momenteel in een gedeeltelijke lockdown met als gevolg (wederom) minder inkomsten voor Souplesse. 

Om toch in deze uitzonderlijke tijden onze vereniging financieel te helpen vragen wij je om de SponsorKliks Chrome browser-extensie te installeren. Deze zorgt er voor dat je SponsorKliks niet gauw meer vergeet. Hierdoor ontvangt Souplesse meer inkomsten en die kunnen we momenteel erg goed gebruiken.

Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg, kunnen de SponsorKliksopbrengsten gigantisch oplopen. Het installeren van de browser-extensie duurt nog geen minuut. In deze korte video zie je hoe je dat moet doen en wil je het gelijk downloaden klik dan hier.

Alvast bedankt voor je hulp en steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur van Souplesse

 

 

 

UPdate COVID-19 

 
 
 
 
 
 
 
14 oktober 2020 
 

De regering heeft op 13 oktober nieuwe maatregelen aangekondigd. Souplesse blijft de richtlijnen volgen.

Leden van 18 jaar of ouder moeten 1,5m afstand houden en mogen met maximaal 4 personen samen sporten. Dit is door de grootte van de bepaalde groepen helaas niet te faciliteren.

Daarom hebben wij moeten besluiten dat de lessen voor leden van 18 jaar of ouder vanaf donderdag 15 oktober tot en met zondag 15 november (vier weken) niet doorgaan.

Voor de volgende groepen vervallen de lessen als geheel in de bovengenoemde periode:

 • Dames volleybal (maandag 19.45 t/m 20.45 u. en 20.45 t/m 21.45 u.)
 • Dames senioren (maandag 18.30 t/m 19.30u.)
 • Dames recreatief (dinsdag 19.30 t/m 20.30u.)
 • Gemengde recreatief (woensdag 20.00 t/m 21.00 u.)
 • Ouderengym (donderdag 09.00 t/m 10.00 u.)
 • Heren recreatief (donderdag 20.30 t/m 21.30u.)
 • Sport en spel tieners (zaterdag 10.30 t/m 11.30u.)

Voor de leden tot 18 jaar gaan de lessen bij de huidige maatregelen gewoon door.

Daarnaast hebben wij een nieuwe poster gemaakt. Hieronder zullen we de wijzigingen toelichten.

Alle leden met klacht(en) (verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid of plots reuk/smaak verlies) blijven thuis.

Alle lessen voor leden van 18 jaar of ouder gaan vanaf donderdag 15 oktober 2020 tot en met zondag 15 november 2020 (vier weken) niet door. De groepen die dit betreft ontvangen hierover bericht. Ook geldt dat voorlopig wedstrijden of uitvoeringen niet doorgaan.

Kleedkamers en douches worden gesloten. De kleedkamer dient als doorkomst route. Jas ophangen en eventueel schoenen wisselen, kan natuurlijk wel.

Onze leiding zorgt ervoor dat leden hun handen desinfecteren voor de les en na de les. 5 minuten voor aanvang van de les of als leden helpen met opbouwen 15 minuten voor aanvang van de les. 

Zodra er veranderingen zijn, horen jullie dat uiteraard. We zullen dit per bericht doorsturen waar dat kan, maar vragen jullie ook onze website en sociale media te volgen.

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl 

Met vriendelijke groet

Het bestuur

 

RAbo clubsupport 

 
 
 
 
 
 
 
5 oktober 2020
 
Ieder jaar doen wij mee aan de Rabo Clubsupport actie van  regio Graafschap. 
 
Hoe werkt het stemmen? 
 
Door in te loggen in de app of op de website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.
 1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
 2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
 3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
 4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
 5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.
 
 
Wij zijn dankbaar voor elke stem, dank jullie wel!
 
 
 
 

Grote Clubactie 

 
 
 
 
 
 
 
19 september 2020
 

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! Souplesse Silvolde doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is een Airtrack Trainingsset van de Airtrack Factory. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op mooie prijzen. De hoofdprijs van De Grote Clubactie is een bedrag van € 100.000,-. Ook jij kunt als verkoper te gekke prijzen winnen.

Hoe werkt het?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met de online verkoopmethode van de Grote Clubactie.

Alle leden ontvangen van ons een brief met daarin je persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en sociale media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Wanneer, waar en hoe?

De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met online loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. 

Win gave prijzen

Help het doel van onze vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

 • Ons lid (1 en 6 jaar) die de meeste loten verkoopt wint één toegangskaartje voor Monkey Town in Doetinchem.
 • Ons lid (7 en … jaar) die de meeste loten verkoopt wint één toegangskaartje voor Sky Zone in Doetinchem.
 • Alle leden die meer dan 20 loten verkopen ontvangen een 20-loten-oorkonde. Deze geeft toegang tot maar liefst 16 aanbieden. 
 • Doe ook mee aan de Kids-verkoopwedstrijd van de Grote Clubactie en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch!

Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

 

Opschoondag gemeente oude ijsselstreek

 
 
 
 
 
 
 
Souplesse doet mee aan de Landelijke Opschoondag op 19 september!
 
Al jarenlang valt de Landelijke Opschoondag op de 3e zaterdag van maart. Dit jaar kon die dag vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Maar er is een nieuwe datum: in plaats van een frisse start van de lente, gaan we op 19 september aan de slag voor een schone aftrap van de herfst. Doet u mee om uw buurt (zwerf)afvalvrij te maken?
 
Wat is de Landelijke Opschoondag? De Landelijke Opschoondag is hét moment voor inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen om samen in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Samen opruimen is niet alleen gezellig, het geeft ook een goed gevoel om iets te kunnen doen voor een schoon milieu. En dat in uw eigen buurt!
 
Op 19 september van 9:00 uur tot 12:00 uur gaan we afval inzamelen. We beginnen vanaf de gymzaal van de Plakkenberg. De gemeente zal zorgen voor Grijpers, hesjes, prikkers en afvalzakken. Mocht u de komende week al zwerfafval willen verzamelen, dan kunt u dat zaterdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur bij de gymzaal van de Plakkenberg komen brengen.
 
De volle afvalzakken worden ook weer bij de gymzaal van de Plakkenberg opgehaald door de gemeente. Voor elke volle zak zal de gemeente voor ons een waardecheque toekennen!
 
De gemeente stelt dus waardecheques beschikbaar voor iedere volle zak zwerfafval die door de deelnemers wordt ingeleverd. Nadat het aantal afvalzakken is geteld worden de cheques per mail toegestuurd. Dit jaar zal iets anders verlopen omdat we uiteraard de richtlijnen van de Rijksoverheid volgen met betrekking tot het coronavirus.
 
Mocht u mee willen doen, laat ons dat dan weten voor woensdag 16 september weten via voorzitter@souplessesilvolde.nl